Om Tactic Nordic ApS

Om os

Historien om Tactic.dk går helt tilbage til 1977 og det første VM i Malmö, hvor der Tactics fjerbolde blev brugt.

Historien starter med import af fjerbolde 

I begyndelse arbejder indehaveren, John Borcher for et svenske firma, men overtager så Tactic tilbage i1983 efter gentagne kontrolbesøg på fabrikker i Kina, som på daværende tidspunkt netop var åbent op for eksport af fjerbolde – endda også  kundernes eget navn og logo påtrykt.

 

Tactics fjerbolde blev hurtig kendt på Sjælland og i begyndelsen af 1990 blev de brugt af de 3 bedste klubber i Danmark (KMB -Lillerød og Herning),

 

Indehaveren, John, har igennem hele perioden besøgt fabrikken i Kina, for at se og følge udviklingen af fjerbold-produktionen, som har ændret sig en del gennem tiden. 

Udvidelse med handel med badmintonketchere i 1998 

Tactic har i 20 år produceret egne badmintonketchere med egne specifikationer gennem mange år i Malaysia. Nu bliver de produceret i Taiwan for at opretholde den bedste kvalitet, hvor kvaliteten nu er mindst på niveau med verdens allerbedste ketcher-mærker. 

Opstrengningsmaskiner kommer til i 2010

Tactic har i de sidste 10 år  specialiseret sig  i opstrengning og opstrengningsmaskiner af den gode kvalitet, sortimentet består af gear fra Taiwan og elektroniske opstrengningsmaskine (træk) fra USA.

 

I dag er Tactic specialiseret i badmintonketchere, fjerbolde af gåsefjer samt den bedste elektroniske opstrengningsmaskine til prisen i Danmark.