Handelsvilkår

Ved handel med Tactic Nordic ApS salg er De altid sikret inden for købelovens rammer.

REKLAMATIONSRET:

24 mdrs. reklamationsret - ikke at forveksle med tidligere tiders garanti - medfølger som ved alm. detail køb.
Fragt omkostninger som er forbundet med returneringen skal kunden selv afholde.


Garanti på Yonex ketcher og generelt:
Vi sælger kun originale Yonex ketcher made in Japan (ikke SP modeller).
På Yonex & Tactic ketcher, skal vi gøre opmærksom på at der kun må strenges med de anbefalede kilo (inkl. Pre-stres i %) - oplyst fra Yonex &Tactic - som står skrevet på skaftet lige over håndtaget, for at bibeholde fabriksgarantien, D.v.s.vi anbefaler en belastning mellem 9,5 og 12,5 kilo som er forskellig fra model til model. Husk; for at Yonex & Tactic vil behandle en reklamation skal der være strenge i og rammen må kun været knækket 1 sted. Vi kan oplyse at kecher der streges pre-stress er der ikke samme garanti max 11kg.


FORTRYDELSESRET:

Alm. fortrydelsesret (forbehold som nedenfor), hvis varen returneres "i samme stand(ubrugt) som modtaget" (jvnfr. købeloven) til forretningsadressen Kløvermarken 2, 2680 Solrød Strand INDEN 14 dage fra afsendelse dag krediteres det fulde beløb undtaget forsendelse omkostninger. Varen skal returneres i original stand og antal som ved modtagelsen. Fragt omkostninger som er forbundet med returneringen skal kunden selv afholde.


MODTAGELSESDATOEN.

OBS! Gebyret, der er tillagt handelen, for levering, kan kunden jvnfr. loven IKKE kræve tilbagebetalt.
Dette forbehold tages ligeledes overfor køb foretaget med betalingskort, hvor gebyret til kortadministrationen kan tillægges kunden ved benyttelse af fortrydelsesretten jvnfr. konkurrencestyrelsen.


NETBETALING:

Brug af dan-/betalingskort på sikker SSL-netforbindelse som vor (UDEN angivelse af PINkode) regnes jævnfør gældende praksis IKKE for lemfældig omgang med kortet.
Anvendte betalingsløsning er certiciferet af PBS.
De indtastede kortoplysninger kommer IKKE til vor kendskab, men godkendes eksternt af PBS, som over for os godkender den ønskede transaktion.


PERSONLIGE OPLYSNINGER:

Brug af "cookies" sker kun, hvis kunden accepterer dette (afkrydsningsfelt).
Oplysninger afgivet i forbindelse med ordre gemmes på beskyttet server i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Vi tager forbehold overfor pris- og afgiftsændringer og udsolgte varer.